Vienu nedēļu bez…

Dsc 0137 - Version 2
BET TAGAD NOPIETNI (VI)
Lai jauka Pūpolsvētdiena ikvienam!
Līdz šim es esmu diezgan skaidri izteicis savu viedokli par šo laikmetu un norisēm. Esmu to nosaucis par mūsu laikmeta vienu no lielākajām afērām, aiz ieganstiem slēptu manipulāciju ar tautu utml. Līdzīgi kā Poncija Pilāta laikos, kur pūli vadīja kādi visai pelēki un citiem neredzami padomdevēji. jo tieši viņi jau patiesībā vienmēr visu vada. Valdnieki tikai izsludina likumus.. Un pie šī viedokļa es palieku. Pat arī tad, ja oficiālās baznīcas to izliekas neredzam. Jo kurš gan cits to skaidri izteiks, ja ne mācītāji? Vismaz tie, kas nekalpo visos laikmetos “galmam”.

Bet Klusajā nedēļā līdz pat Lieldienām un ieskaitot tās. es nēvēlētos iesaistīties kādās diskusijās, kas saturētu vārdus “covid”, “corona”, “pandēmija”, “epidēmija” vai tamlīdzīgus, kas ar šo saistīti. Ir gana daudz par to runāts.

Un tad nu piedāvājums- kā būtu ar vienu nedēļu brīvdienām strīdos par šīm tēmām? Vismaz es mēģināšu. Tas lai nu tad ir manas mutes un mana datora tastatūras Gavēnis! 🙂

Manuprāt, šīs pavasara īpašais laiks ir vairāk vērts, lai to piepildītu ar citām domām vai darbošanos. Tāpēc, ja man būs iedvesma, uzrakstīšu šajās dienās drīzāk ko tādu, ko vairāk vai mazāk tomēr varētu saukt par garīga satura domām.

Šādu pavasara gavēni ievēro gan kristieši, gan daudzi pagāni, gan arī pat citu reliģiju sekotāji, un visu cieņu ikvienam! Tomēr šogad mums visai pasaulei tiek uzdāvināts vēl nebijis Gavēņa laiks, kur cilvēki brīvprātīgā vai piespiedu kārtā ir nolikti savās mājās. Daudzi iemācīsies dzīvot taupīgāk, apdomīgāk. Daudzi savā dvēselē un tuvāko attiecībās saskarsies ar vēl nebijušiem pārbaudījumiem. Mācīsies sadzīvot daudz tuvāk fiziski, nekā līdz šim. Lai arī garīgi un dvēseliski sanāk vēl tuvāk! Un atrast to, ko citugad sevī vēl nebijām atraduši – Dievu, Dzīvu un neaprakstāmi Varenu!
Ja Tu vēlies, tad vari pievienoties vienā nedēļā bez…
Mācītājs Valters Korālis
#Gavēnis #Pūpolsvētdiena #sveicu

Atbildēt